کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: میوههای آبدار مانند هندوانه و خربزه نقش مهمی در تأمین مایعات بدن دارند و توصیه میشود در فاصله افطار تا سحر این میوهها مصرف شوند.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی گفت: میوههای آبدار مانند هندوانه و خربزه نقش مهمی در تأمین مایعات بدن دارند و توصیه میشود در فاصله افطار تا سحر این میوهها مصرف شوند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر افزود: در فصل تابستان بخصوص در ماه رمضان نیاز به استفاده از مایعات در همه افراد افزایش مییابد.
وی توصیه نمود: در این ماه افراد از میوههایی مانند هندوانه که حجم آب بیشتری دارند استفاده کنند تا جبران مایعات از دست رفته بدن در طول روز باشد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهبد بهشتی با اشاره به فیبر موجود در میوه ها و سبزیجات که باعث می شوند آب را در خود نگه دارند، تاکید کرد: باید تلاش کنیم به ویژه در وعده سحر از میوه هایی مانند هندوانه، طالبی، هلو، آناناس، توت فرنگی، پرتقال و سبزیجاتی مثل کاهو، گوجه فرنگی، خیار و کرفس که حاوی درصد بالایی از آب هستند، استفاده شود، تا در طول روز کمتر احساس تشنگی کنیم.
رنجبر با بیان اینکه مصرف آب میوههای طبیعی در فاصله افطار تا سحر یکی از روش های مناسب برای کاهش تشنگی در مدت روزهداری است، افزود: علاوه بر مصرف آب میوه طبیعی و آب، مصرف شیر کمچرب، دوغ کمنمک و کمچرب، میوه و سبزیجات پخته شده و انواع سوپ های رقیق، کمنمک و کمچرب نیز در کاهش تشنگی روزهداران موثر است.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی در ادامه گفت: خوردن سالاد خیار و گوجه به همراه کمی آبلیمو در وعده سحری میتواند در کاهش تشنگی در طول روز موثر باشد.
وی در پایان تاکید نمود: آشامیدن یک لیوان آب میوه تازه مثل آب سیب در وعده سحر از تشنگی در طی روز جلوگیری میکند و همچنین خوردن موز در وعده سحر از نظر تغذیهای خواص زیادی دارد. 10-142
خبر؛ سید یحیی اسلام نژاد